Richardvtol
 

Vrienden

Groepen

Richardvtol
Kreeg vandaag een Email´l gewoon niet te geloven wat een toffe gast is dat.

Hoi Richard,

Hoewel ik een superslechte lijn had en de helft niet kon verstaan, vond ik t toch super om je weer ff te spreken, na meer dan 10 jaar ofzo!
Zoals ik zei, ben ik nu inmiddels 33 dus ook een daggie ouder, en hoewel ik weet dat t ook komt doordat t mn eerste tattoo was, vergeet ik nooit wie jij bent en de dag dat je die draak op mn buik zette!
Volgens mij was ik een jaar of 16 ofzo toen ik dat surfboard zag in Hart terwijl nog je zaakje had in de achterhoek van de winkel zelf waar Nico ooit zat en tegen je zei, deze draak op dat braziliaanse board, wil ik ooit als tattoo, ik weet nog niet waar of wanneer, maar teken m ajb voor mij want ooit kom ik terug.
Een jaar of 4, 5 later woondde ik in de Keizerstraat en was er dag dat ik zei: Ja, nu weet ik t, hier wil ik m en ik wil m nu, en toen ik bij je nieuwe winkeltje aankwam in de haven, vertelde je me dat je m al die tijd voor mij bewaard had en aan niemand anders had gegeven en heb je n in 3,5 uur gezet op een moment in jou leven, omdat je moedertje net was gestorven, dat ik alleen maar nog meer bewondering voor je had omdat je zo relaxed was en ook een grotere band voelde omdat mijn moedertje net kanker had gehad en hoewel zei t gelukkig overleefd heeft, ik me toch heel goed kon indenken hoe je je op dat moment gevoeld moet hebben.
Hoewel ik natuurlijk niet 1van je close friends ben en ergens maar gewoon 1 vd vele klanten die je hebt, blijf je voor mij toch altijd een speciale gast, niet alleen die mn eerste tattoo heeft gezet, maar ook een fellow surfer, met een kijk op t leven die ik vandaag de dag helaas steeds minder vind in mensen, zo eerlijk, relaxte en persoonlijk, daar kan ik alleen maar respect voor hebben.
En hoewel ik al jaren niet meer in NL woon, vergeet ik natuurlijk nooit waar ik vandaan kom, geboren in Scheveningen, en kijk ik daar eens in de zoveel tijd op terug met dank en respect aan iedereen die mij gemaakt heeft zoals ik ben, vandaar dat ik ook jou gewoon even moest bellen om hallo te zeggen!

Ik hoop dat ik over een tijdje de middelen kan vinden om je en paar fototjes te sturen van de tat die toen gezet hebt en hoewel ik nogsteeds een babyface heb, een fototje van mij nu, zodat je iig kan herrineren welke gekke surfer je dit mailtje stuurt!

Al t beste voor je gozer,
als ik ooit in de buurt ben kom ik ZEKER ff een bakkie doen!!

PEACE,
Marc Visser

Mijn profiel

Over mij

Geslacht
Male
Geboortedatum
04/02/1964

Contact informatie

Mijn profiel

Mijn surfboards

Recente activiteiten

Mijn groepen

Gebruiker is nog geen lid van groepen.

Mijn foto's

Mijn 2dehands advertenties

Mijn videos

Mijn evenementen

Ik ben niet aanwezig bij een van de evenementen

Mijn forumberichten

Facebook vrienden

Twitter

Colofon

Stuur jouw surfnieuws in
Ontmoet surfers en wordt lid
Contact opnemen met de redactie
Adverteren? Dat kan!
Voeg ons toe aan je favorieten

Copyright © 1999 - 2015 Alle Rechten voorbehouden - Surfholland.nl & Ultimate-snowboarding.com zijn met 20.000+ geregistreerde boarders het grootste boarders netwerk van de Benelux!