16 Maa

WIN: Ongetemd Melkweg editie kaartjes!

 

Ooit begonnen de feesten van het Haagse kledingmerk Ongetemd in een kleine garage. Inmiddels staat een feest van Ongetemd in Den Haag steevast garant voor een uitverkochte zaal. Top bereikt? Absoluut niet!


Want Ongetemd is grenzeloos en feest dus ook op nieuwe grond. De Melkweg in Amsterdam zal op 30 maart a.s. het eerstvolgende strijdtoneel zijn, waar het Ongetemd gevoel zal worden verspreid. Hoe dan? Met DJ Lard, Supra Naturals, Jacob de Juwelier, De Kraaien, VJ Phonk en een sprankelende surprise act! Zorg dat je er bij bent, ga mee op ontdekkingsreis met Ongetemd!


WIN
Surfholland mag 1x2 kaarten wegegeven! Wat moet je doen? Ons volgen op Facebook en in een reactie aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  (met je NAW gegevens) vertellen waarom jij de kaartjes moeten winnen?!


Kaarten zijn verkrijgbaar via de dagkassa van de Melkweg, diverse voorverkoopadressen en online via ticketservice.


Melkweg, Lijnbaansgracht 234a, Amsterdam
Prijs € 12,50, exclusief servicekosten en lidmaatschap
De zaal gaat open om 23:00 uur
Surfholland zoekt jou!
Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die stoked zijn om nieuwsberichten te schrijven! Wil jij ons redactie team versterken neem dan contact op!Je dient ingelogd te zijn om reacties te plaatsen. nog geen lid? Meld je aan!

Facebook vrienden

Twitter

Colofon

Stuur jouw surfnieuws in
Ontmoet surfers en wordt lid
Contact opnemen met de redactie
Adverteren? Dat kan!
Voeg ons toe aan je favorieten

Copyright © 1999 - 2015 Alle Rechten voorbehouden - Surfholland.nl & Ultimate-snowboarding.com zijn met 20.000+ geregistreerde boarders het grootste boarders netwerk van de Benelux!